Neymar otklonio dileme: Ostajem u PSG-u

Oglasila se brazilska zvijezda

Neymar otklonio dileme: Ostajem u PSG-u

Brazilski as Neymar još jednom je poručio da i naredne sezone namjerava nositi dres PSG-a. 

Neymar je stigao prošlog ljeta u Francusku sa jednim ciljem - osvojiti Ligu šampiona. Ipak, klub je prošle sezone ponovo izgubio u osmini finala, a Neymar je zbog povrede propustio revanš protiv Reala.

Ovih dana se on ponovo povezuje sa Real Madridom, baš kao i prošlog ljeta, a tim povodom je još jednom odlučio da kaže 'dosta' špekulacijama.

"Ostajem ovdje. Imam ugovor sa PSG-om i biram da budem tu za nove izazove, nove stvari i više ciljeve. Neću da mijenjam glavu zbog svega što piše. Nadam se da ćemo imati uspješnu sezonu", rekao je Neymar.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo prije nekoliko dana se i Real Madrid oglasio zvaničnim saopštenjem u kojem se navodi da klub nije poslao ponudu, niti je zainteresovan da dovede Neymara, a ako bude onda će prvo obavijestiti PSG.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi