Otkrivena prava istina - Neymar je lažov koji je prevario cijeli svijet

Mnogi su nasjeli

Otkrivena prava istina - Neymar je lažov koji je prevario cijeli svijet

Edmir Škorić
Teme:

U srijedu su društvene mreže objavile video na kojem Neymar gubi milion eura na pokeru, a zatim brizne u plač. Ispostavilo se da napadač PSG-a nije izgubio novac i da je cijela situacija bila samo marketinška kampanja.

Neymar je povrijedio zglob u februaru u ligaškoj utakmici protiv Lillea i od tada je van terena. Morao je na operaciju i trenutno se oporavlja, a višak slobodnog vremena koristi da bude aktivan na društveni mmrežama, gdje mu također dosta dobro ide.

U srijedu se na igračevom Twitchu pojavio stream gdje je Neymar igrao poker sa drugim korisnicima. Napadač PSG-a izgubio je milion eura. Međutim, gubitak tolike sume ga nije impresionirao, te je nakon nekog vremena cijelu situaciju pretvorio u šalu.

Snimak u kojem je učestvovao igrač svakako nije pozitivno utjecao na već narušenu sliku. Osim toga, pojavila se informacija da izgubljeni novac uopće nije pripadao njemu. Portal "Globo" utvrdio je da je riječ o namjernoj marketinškoj kampanji, što je potvrdio i jedan od savjetnika samog nogometaša. Neymar nije izgubio novac jer nije ništa ni uložio iz svog džepa.

[twitter]https://twitter.com/PortalDaBola_/status/1640919293033422848[/twitter]

Jedna od kladionica je trebala doći na ovu prilično neobičnu ideju. Time je htjela da pokaže da ponekad ima i većih gubitaka, a sudbina ne štedi ni tako poznate ličnosti kao što je Neymar. Ova akcija ima za cilj da učini ljude spremnijim da se uključe u aktivnosti na web stranicama kladionica.

Sigurno je da Neymar ove sezone više neće igrati. Februarski okršaj u Lilleu mogao bi se pokazati kao njegova posljednja utakmica za PSG.

Brazilac nema dobar odnos sa saigračima i postao je navodno omražena figura u svlačionici, a njime nisu zadovoljni ni čelnici kluba, koji su spremni da ga puste na ljeto.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Neymar je u PSG stigao 2017. godine iz Barcelone u transferu vrijednom 222 miliona eura. To je još uvijek najveći transfer svih vremena.

Neymar je ove sezone igrao dosta dobro prije povrede koju je zadobio. U 29 utakmica odigrao postigao je 18 golova i upisao je 17 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi