Niko ne vjeruje da je Neymar zaista povrijeđen jer se bliži 11. mart

Sestrin rođendan je blizu

Niko ne vjeruje da je Neymar zaista povrijeđen jer se bliži 11. mart

M. Šljivak

Zvijezda PSG-a Neymar sinoć je doživio još jednu povredu.

U susretu Kupa Francuske protiv Caena Neymar je pao nakon jednog starta, a zatim su krenuli urlici, valjanje po terenu i suze.

Neymar je zatim samovoljno otišao u svlačionicu i sada se čekaju informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

Međutim, ljubitelji fudbala više nimalo ne vjeruju u Neymarove konstantne povrede koje su česte pred rođendan njegove sestre koji je 11. marta.

Prethodnih godina Brazilac je često izbivao sa terena upravo u ovom periodu. Koristio je odmor kako bi prisustvovao rođendanskim žurkama koje je organizovala Rafaella, a vidjet ćemo hoće li ista situacija biti i sad.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

[twitter]https://twitter.com/pubIad/status/1359616905259216900[/twitter]

Interesantno, ovo mu je šesta povreda zaredom u ovom periodu.

Top Komentari

WOLF20
Ma treba njega PSG prodati pa mami svojoj foliraj povrede.
3 0
miki30
Ovog tipa bukvalno nesmiješ pipnuti, čojk odma cmizdri. Idi onda igraj balet čovječe, gledaj ga kako plače ko neka treba.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi