Neymar: Prezadovoljan sam svojom igrom

Neymar blistao od sreće

Neymar: Prezadovoljan sam svojom igrom

Barcelona je večeras na Nou Campu razbila Celtic sa 6:1, a prvo ime bio je trostruki strijelac Neymar. 

Brazilski napadač je odigrao svoju, možda, najbolju utakmicu otkako je ljetos stigao u katalonski klub iz Santosa. Nakon utakmice u svlačionicu je otišao s loptom pod rukom. Očito mu ova tri gola znače mnogo. 

"Prezadovoljan sam, ne samo zbog tri postignuta gola, već i zbog pobjede moje ekipe. Najvažnije je da smo se nakon dva poraza vratili na pravi put i da se možemo koncentrisati na La ligu". rekao je Neymar i dodao:

"Najvažnije je da igram dobro, pozicija na kojoj ću igrati nije bitna", zaključio je Neymar nakon utakmice protiv Celtica aludirajući na pisanja nekih medija da ga trener Tata Martino koristi na pogrešnoj poziciji u timu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.