Kelly Mendes je djevojka kojoj zbog Neymara prijete smrću, sve prijavila policiji

Kelly Mendes je djevojka kojoj zbog Neymara prijete smrću, sve prijavila policiji

E. Škorić
Teme:

Thiago Mendes, nogometaš Lyona koji je prošle nedjelje povrijedio Neymara, razbijesnio je mnoge fanove brazilskog napadača.

Neymar je tada vrištao od bolova, na kraju su ga iznijeli na nosilima, no dan-dva kasnije ispostavit će se da nije riječ o težoj povredi, pa će Brazilac propustiti tek nekoliko sedmica.

A u međuvremenu Kelly Meneds, supruga nogometaša koji je povrijdeio Neymara, dobija prijetnje smrću i nije jedina, pošto su slične prijetnje dobili i drugi članovi nogometaševe porodice.

“Ako se Neymaru nešto dogodi, za postupke vašeg dečka platit ćete životom. Vi i vaša porodica, jedno po jedno", navodno je poruka koju je dobila Kelly.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ona je potvrdila da je policiji proslijedila sve poruke, a Lyon namjerava da zaštiti igrača i njegovu porodicu, pa ako treba i poduzimanjem pravnih mjera u ime igrača.

Thiago je isključen zbog faula nad Neymarom i stoga propušta večerašnji duel Bresta i Lyona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi