Neymar na korak od potpisa novog ugovora s PSG-om

Ostaje u Parizu

Neymar na korak od potpisa novog ugovora s PSG-om

E. Čaušević

Neymar je prije četiri godine oborio sve rekorde jer je za nevjerovatnih 222 miliona eura iz Barcelone prešao u PSG.

Brazilac je u katalonskom klubu igrao četiri godine i osvojio je skoro sve što je mogao, a onda je sve iznenadio odlukom da prihvati ponudu Parižana i pređe u PSG.

PSG je tada aktivirao otkupnu klauzulu od 222 miliona eura bez ikakvih pregovora s Kataloncima. Barca je pokušala kasnije vratiti Neymara i on je htio da se vrati, ali od toga nije bilo niša.

Neymar sada tvrdi da je itekako sretan u PSG-u i spreman je da produži ugovor koji ističe narednog ljeta.

No, nije tajna da PSG i Neymar već pregovaraju oko novog ugovora i kako se čini Brazilac neće tako brzo napustiti Park Prinčeva. Le Parisien je objavio da je dogovor skoro postignut, te da će Neymar potpisati ugovor do ljeta 2026. godine.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

On je u dresu PSG-a od dolaska iz Barcelone odigrao 103 utakmice, te je postigao 83 gola i dodao 47 asistencija.

Top Komentari

m1987
Dal ce on uopste igrat do 2026. Doduše on kako je u PSG rijetko kad i igra
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi