Neymar se poslije tri mjeseca vratio u Pariz

Brazilac doputovao jučer

Neymar se poslije tri mjeseca vratio u Pariz

Brazilski fudbaler i član PSG-a Neymar poslije tri mjeseca vratio se u Pariz, prenose tamošnji mediji. 

Neymar je iz Francuske otišao sredinom marta, tačnije kada je počela pandemija Covid19, a u grad se vratio osam dana pred početak priprema za narednu sezonu.

Podsjetimo, tamošnja Ligue 1 je prekinuta prije više od mjesec dana, a njegov klub je osvojio novu titulu.

Parižani prve zvanične utakmice imaju tek u augustu mjesecu kada je na rasporedu prvo sama završnica Lige prvaka pa onda i početak nove sezone u Ligue 1 koji je planiran za 23. august. Također, očekuje se da bi u ovom mjesecu Parižani trebali odigrati i finale Liga kupa Francuske protiv St. Etiennea.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Neymar je inače prije prekida sezone upisao 22 nastupa u svim takmičenjima i postigao 18 golova uz 10 asistencija u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi