Neymar u 29. godinu s novom frizurom: Brazilac je sada ćelav!

Promjene kod zvijezde PSG-a

Neymar u 29. godinu s novom frizurom: Brazilac je sada ćelav!

Brazilski as Neymar nedavno je proslavio 28. rođendan, a u 29. godinu života ulazi s novom frizurom. 

Zvijezda PSG-a je do sada promijenila nekoliko imidža tokom karijere, a sada je red došao i na to da se ošiša na ćelavo.

Novi imidž 'osvanuo' je na Twitteru, a mnogi ga već sada porede s Joseom Mourinhom koji je nešto slično napravio od svoje glave ovih dana.

Inače, Neymar je propustio dvije posljednje utakmice PSG-a zbog navodne povrede rebara, a mnogi smatraju kako je to samo izgovor kako bi se mogao posvetiti proslavi rođendana.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

On u posljednjih nekoliko godina gotovo nikada ne igra početkom februara jer se tada odvija višednevna proslava njegovog rođendana.

Top Komentari

Hep333k
Kvalitetan sportski clanak. Svjetski mediji mogli bi nauciti nesto od ss.ba.
3 0
Honduras
necu lijeka ni ljekare zovite mi Neimare
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi