Neymar: Želim ostaviti trag u Barceloni kao Ronaldinho

U intervjuu za klupsku televiziju

Neymar: Želim ostaviti trag u Barceloni kao Ronaldinho

Edmir Škorić
Teme:

Brazilski napadač Neymar od ponedjeljka je i službeno Barcelonin nogometaš, a u intervjuu za klupsku televiziju izrazio je želju da ostavi trag poput Ronaldinha na Nou Campu.

Neymar je iz Santosa prešao u Barcelonu, što je svakako jedno od zvučnijih transfera u ljetnom prijelaznom roku koji je tek počeo. 

"Messi je lider ove momčadi. Na meni je da mu pokušam pomoći da bude još uspješniji. Bit će divno iskustvo igrati s njim, Iniestom, Xavijem i svim ostalim igračima. Sretan sam što ću imati priliku pomoći Messiju da ostane sretan. On je oduvijek bio i zauvijek će biti moj idol", kazao je Neymar, koji nastoji biti poput Ronaldinha.

"Ronaldinho je ispisao povijest u Barceloni i reprezentaciji. I dan danas to radi. Ja sam tek na početku, nadam se da ću kao i on ostaviti trag u ovom klubu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.