Neymara će danas dočekati kao najvećeg neprijatelja PSG-a

Razočarao navijače svojim ponašanjem

Neymara će danas dočekati kao najvećeg neprijatelja PSG-a

Endin Čaušević

PSG danas igra na svom terenu protiv Strasbourga, a u sastavu će po prvi put ove sezone biti u Neymar.

Brazilac u dresu PSG-a nije igrao od prošle sezone, a čak nije bio u konkurenciji ni u pripremnim utakmicama. Neymar je pokušao na sve načine da napusti klub i vrati se u Barcelonu, ali to nije uspio.

Na kraju je PSG odbio sve ponude katalonskog kluba i Neymar je na kraju ostao u ekipi. Jučer je objavljeno da se vratio konačno u sastav i danas bi mogao zaigrati protiv Strasbourga.

No, sigurno je da ga očekuje paklen doček na Parku prinčeva. Navijači PSG-a jutros su objavili saopštenje u kojem su jasno dali Neymaru do znanja da će se ponašati kao da je on najveći neprijatelj kluba.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"U fudbalskom smislu on je jedan od najboljih igrača svijeta danas, ali to je daleko od onoga što je nama važno. Nije poštovao klub i razočarao nas je žestoko svojim ponašanjem. Htio je da na sve načine ode iz kluba i pričao je ono što ne smije. Da se bar izvinio bilo bi drugačije. No, danas će biti dočekan kao neprijatelj našeg kluba", poručili su navijači PSG-a.

Top Komentari

BillyPiton
Kad ce ga predstaviti u barsi Endineeee. hohohohohoho
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi