"Neymaru je najbolje u Španiji jer sam i ja pogriješio kada sam otišao u PSG"

Oglasio se njegov bivši trener

"Neymaru je najbolje u Španiji jer sam i ja pogriješio kada sam otišao u PSG"

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar prošlog ljeta uložio je sve napore da se vrati u Barcelonu, ali mu to na kraju nije uspjelo.

Neymar je na ljeto 2017. godine napustio Barcu i potpisao je za PSG koji ga je platio rekordnih 222 miliona eura. No, nakon dvije sezone u Parizu on je postao nezadovoljan i pokazao je veliku želju da se vrati u Barcelonu.

Katalonci su poslali nekoliko ponuda za njega, ali PSG za to nije želio ni da čuje. Iako je ostao u PSG-u i jedan je od najboljih igrača ovog tima sasvim je jasno da će i na kraju ove sezone Neymar željeti da se vrati u Barcu.

O ovoj temi pričao je i njegov bivši trener Unai Emery s kojim je Neymar sarađivao u prvoj sezoni u PSG-u. Emery je poručio da razumije Neymara i da bi za njega najbolje bilo da se vrati u Španiju.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Mnogo se priča o njegovom povratku u Barcelonu. Ima 27 godina i u najboljoj je situaciji da postane najbolji igrač svijeta. Ipak, mislim da bi najbolje bilo da se vrati i igra u jednom od najboljih klubova na svijetu kako bi ostvario ono što želi. Ja sam također otišao iz Španije u PSG, ali sada kada razmislim mislim da je ovdje najbolje jer je to očito bila greška", rekao je Emery.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi