Nezadovoljstvo na južnoj tribini Grbavice

Nezadovoljni Manijaci poslali jasnu poruku svojim ljubimcima

S. Mlaćo

Navijači Željezničara nikako ne mogu biti zadovoljni igrom svojih ljubimaca u današnjem meču protiv Radnika.

Gosti od 15. minute na Grbavici vode 1:0, a strijelac je bio Demir Peco. Nakon toga Plavi su propustili nekoliko sjajnih prilika, ali se na odmor otišlo sa minimalnom prednošću gostiju.

Navijači Željezničara imali su šta reći svojim ljubimcima tokom cijelog prvog poluvremena, a parola podignuta na južnoj tribini jasna je poruka nezadovoljnih Manijaka

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dosta nam je onih koji spašavaju karijere i za odlazak imaju unaprijed pripremljene kofere. Hoćemo na terenu još onih kao što je Veca i da taktika Ultras Željezničar i jedanaest ratnika bude bez premca", pisalo je na paroli koja je podignuta u 45. minuti.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi