Nezapamćena scena: Poznatog napadača klub zaustavio na aerodromu od bijega!

Učinio je sve moguće

Nezapamćena scena: Poznatog napadača klub zaustavio na aerodromu od bijega!

Admin Čaušević

Do sada neviđena scena u svijetu fudbala. Poznatog napadača klupski predstavnici su zaustavili na aerodromu da se ne odazove na reprezentativno okupljanje!

Salomon Rondon je učinio sve da se odazove na poziv selektora Venecuele i zaigra protiv Kolumbije, ali spriječen u tome.

Rondon koji je od poznatih klubova igrao u Newcaste Unitedu i Zeniti je zaustavljen na aerodromu nakon što mu je Dalian zabranio odlazak.

Kineski klub koji se bori za opstanak je iskoristio novo FIFA-ino pravilo prema kojem klubovi nisu dužni da šalju igrače na reprezentativna okupljanja.

Rondon je kupio tri avionske karte u pet dana, ali njegov pokušaj je bio neuspješan. Klupski predstavnici su ga zaustavili pri ukrcavanju.

Računajući putovanje, obaveze i boravak u karantinu iskusni 31-godišnjak bi propustio naredenih šest utakmica.

Top Komentari

user1583752673
Kad bi nasi ovako volili da igraju za reprezentaciju. Nasima sluzi samo da se prodaju
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi