Nezapamćeno interesovanje za utakmicu

Uoči meča BiH - Turska

Nezapamćeno interesovanje za utakmicu

E. Idić

Na stotine Zeničana, Kakanjaca, Visočana, Maglajlija... već cijelo jutro čekaju u redovima da kupe karte za fudbalsku utakmicu BiH - Turska, koja se igra 9. septembra na Bilinom polju u Zenici.

Desetak policijskih službenika osigurava ulaz u poslovnicu Centrotransa ali i održava red i mir u ulici Mehmedalije Tarabara u centru Zenice. Do sada nisu zabilježeni nikakvi incidenti, a kako se dalo primijetiti, red iz minute u minutu se povećavao.

"Penzije su male, ali ja sam štedio cijeli mjesec, da bi si priuštio kartu za ovu utakmicu. Ovo se
ne propušta", kazao nam je jedan od sretnih penzionera, koji je uspio doći na red i kupiti kartu, a s kojom je poslije pozirao fotografima.

Svjedoci smo da Bosance ni recesija neće spriječiti da prisustvuju na ovom velikom fudbalskom spektaklu. Cijene ulaznica su 40 KM za zapadnu tribinu, 30 KM za istok, 20 KM sjever i 15 KM jug.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.