Nezapamćeno: Klub promijenio četvoricu trenera u 10 utakmica
Ono što se dešava u redovima ovog drugoligaša zaista je prava rijetkost. Treneri odlaze kao na filmskoj traci, a posljednji je odlučio otići jer mu je drugi klub iz lige ponudio više novca

Ovakve stvari se zaista rijetko dešavaju

Nezapamćeno: Klub promijenio četvoricu trenera u 10 utakmica

M. Šljivak

Trenerska pozicija u svakom timu je ona gdje se uvijek traži krivac za svaki loš rezultat, ali ono što se dešava u redovima rumunskog kluba Ennergeticianula je nadmašilo apsolutno sve.

Rukovodstvo ovog tima promijenilo je čak četvoricu trenera i to sve u protekla dva mjeseca i 10 odigranih utakmica u sezoni.

Posljednji koji je radio u klubu je Bogdan Andone. On je samovoljno otišao nakon četiri utakmice jer je dobio bolju ponudu, a prije njega su radili Cristian Dulca, George Zima i Marin Tudorache.

Ovakve promjene unutar jedne ekipe, bilo gdje na svijetu, zaista su kuriozitet i ne dešavaju se često.

S obzirom na to da su promjene na klupi ovog tima tako česte, Ennergeticianul stoji itekako dobro na tabeli Druge lige Rumunije. U dosadašnjem dijelu sezone su osvojili 17 bodova i nalaze se na 10. mjestu od 20 klubova.

Posljednji meč odigrali su jučer bez trenera i remizirali su na gostovanju kod Ripensije (1:1).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi