N/FS BiH pokreće postupak protiv Borisa Pandže

Odluka N/FS BiH

N/FS BiH pokreće postupak protiv Borisa Pandže

N/FS BiH odlučio je pokrenuti postupak protiv Borisa Pandže zbog izjava koje je dao za medije u posljednjih nekoliko dana. 

"Izjave  Borisa Pandže u medijima, koje potpuno neosnovano impliciraju nesportske razloge zbog njegovog nepozivanja  u „A“ reprezentaciju BiH  za nastup na SP u Brazilu, veoma su negativno iznenadile selektora Safeta Sušića, njegove saradnike i igrače naše najbolje selekcije.

Zbog  neutemeljenih optužbi, koje mogu nanijeti štetu NS/FS BiH i „A“ reprezentaciji pred početak Svjetskog prvenstva, protiv Pandže će biti pokrenut odgovarajući postupak koji uključuje i mogućnost suspenzije," stoji u saopštenju N/FS BiH. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.