N/FS BiH potvrdio prijateljski duel Zmajeva protiv SAD-a

U januaru 2018. godine

N/FS BiH potvrdio prijateljski duel Zmajeva protiv SAD-a

Samir Mlaćo

Putem službene stranice Nogometni savez BiH potvrdio je da će "A" reprezentacija naše zemlje 28. januara 2018. godine odigrati prijateljsku utakmicu protiv Sjedinjenih Američkih Država.

Meč će biti odigran u StubHub centru u Los Angelesu.

BiH i SAD su do sada imale jedan međusobni susret. Na stadion „Asim Ferhatović Hase“ 14. avgusta 2013. Amerika je u prijateljskom susretu pobijedila sa 4:3. Dva gola za bh. tim je postigao Edin Džeko, dok se u listu strijelaca upisao i Vedad Ibišević. Junak SAD-a u tom susretu bio je Jozy Altidore koji je bio strijelac tri puta, a pogodak je postigao i Eddie Johnson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi