NFSBiH nije jedini koji želi Halilhodžića na klupi
Foto: EPA

Egipat također zainteresovan

NFSBiH nije jedini koji želi Halilhodžića na klupi

Edmir Škorić

Nogometni savez Bosne i Hercegovine nije jedini koji želi da angažuje Vahida Halilhodžića.

Halilhodžić je odnedavno bez posla, pošto je napustio turski Trabzonspor, kojeg je preuzeo nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu, gdje je uradio dobar posao s reprezentacijom Alžira.

Nakon što se razišao s Trabzonsporom, Vaha odmara i sprema se za nove izazove. Ponuda, naravno, ima. Prvenstveno ga žele u Nogometnom savezu naše zemlje, te se očekuju pregovori u narednim danima.

No, Vahu žele i u Egiptu nakon što je Shawky Gharib smijenjen. Egipćani žele konačno pravog čovjeka koji će ih odvesti na veliko natjecanje i smatraju da je nekadašnji igrač mostarskog Veleža idealna osoba za to.

Postoje i francuski klubovi koji su spremni da ponude Halilhodžiću posao uz dobre uslove, ali vidjet ćemo za šta će se nekadašnji trener PSG-a i zagrebačkog Dinama odlučiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.