Francuzi bez standardnog veznjaka dolaze na Grbavicu
Foto: EPA

Hendikep za Trikolore

Francuzi bez standardnog veznjaka dolaze na Grbavicu

S. Grebović

Selektor Francuske Didier Deschamps za utakmicu protiv Bosne i Hercegovine neće imati na raspolaganju Ngoloa Kantea.

Stameniti veznjak Chelseja je odigrao svih 90 minuta u srijedu veče kada su Trikolori u Parizu remizirali sa Ukrajinom, a Kante se nakon susreta žalio na bol u zadnjoj loži.

Ljekarski tim reprezentacije Francuske je pokušao da ga osposobi za duele protiv Kazahstana i naše reprezentacije, ali u tome nisu uspjeli pa se Kante već jutros zaputio u London gdje će se o njegovom zdravlju pobrinuti Chelsea.

Susret između Bosne i Hercegovine i Francuske na rasporedu je u narednu srijedu, 31. marta sa početko mu 20:45, a bit će odigran na stadionu Grbavica.

Top Komentari

BogatiDijasporac
U svakom slucaju plus za nas. Jos ako Mbappe bude dobar jao protiv Ukrajine, svasta je moguce.
3 2
Darkwood
Kad se sjetim naše igre protiv francuza u barazu. Pogotovo ono prvo poluvrijeme.. francuzi se pogubili. Nista u srijedu samo hrabro i bez nekog respekta. Dosta puta su oni glupo gubili bodove na prosječnim reprezentacijama, pa tako neka bude i u srijedu. Samo hrabro.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi