Nam odao počast Džuburu: Počivaj u miru, FK Željezničar budi jak!

Pokazao veliko poštovanje

Nam odao počast Džuburu: Počivaj u miru, FK Željezničar budi jak!

S. Mlaćo
Tužna vijest jučer je pogodila bh. nogomet. Preminuo je Admir Džubur, 57-godišnji predsjednik sarajevskog Željezničara.

Klubovi širom naše zemlje iskazali su žaljenje zbog smrti Džubura, vrijednog sportskog radnika i velikog navijača Željezničara.

Oglasio se putem facebooka i većinski vlasnik FK Sarajevo Nguyen Hoai Nam koji je također iskazao žaljenje zbog smrti Džubura, te njegovoj porodici i FK Željezničara uputio riječi saučešća.

Nam se prisjetio duela na Grbavici i poraza bordo tima 5:2, te pokazao da poštovanje pored velikog rivaliteta uvijek postoji.  

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Opis nije dostupan.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArminArmindelaa234
Svaka čast
9 0
GiS
Bravo Nam, ljudina prije svega!
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi