Ni Falcaov otac ne zna ide li njegov sin u Real
Foto: EPA

Ni Falcaov otac ne zna ide li njegov sin u Real

Edmir Škorić

Otac Radamela Falcaa nije odbacio mogućnost da njegov sin napusti Monaco.

Falcao se uspješno oporavio od teške povrede koljena i nakon više od pola godine vratio se na terene. Postigao je nedavno u prijateljskoj utakmici protiv Benfice gol, a danas je zatresao mrežu Lorienta u porazu svoje momčadi (1:2) u prvom kolu Ligue 1.

Još uvijek nije isključeno da El Tigre potpiše za Real Madrid. O tome se još ništa ne zna iako je jedno vrijeme bilo ‘sve završeno’, pa je onda Monaco objavio da Falcao ostaje…

“Ne mogu isključiti odlazak mog sina iz Monaca, ali jedino što mogu reći je da on ima ugovor s ovim klubom”, rekao je otac sjajnog Kolumbijca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.