Nick Barmby novi trener Hulla

Bivši engleski reprezentativac u ulozi trenera

Nick Barmby novi trener Hulla

Bivši engleski reprezentativac i fudbaler koji je tokom karijere nosio dres Tottenhama, Middlesbrougha, Evertona, Liverpoola, Leedsa, a trenutno nastupa za Hull City, preuzeo je klupu tog engleskog drugoligaša i obavljaće funkciju igrača-trenera.

Barmby (37) je na mjesto trenera došao nakon odlaska Nigela Pearsona u Leicester, a klub će voditi privremeno do pronalaska novog trenera.

Barmby je ove sezone odigrao i osam utakmica za Hull i postigao je jedan gol. Reprezentativac Engleske je bio u 23 navrata, postigavši četiri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti