Nigdje kao u BiH: 9 igrača, 11 navijača

U duelu Druge lige Jug

Nigdje kao u BiH: 9 igrača, 11 navijača

S. Mlaćo

Pomalo nevjerovatan meč vidjela je publika na meču 29. kola Druge lige FBih grupa Jug između Brotnja i Sloge Ljubuški. Domaći su na kraju slavili sa ubjedljivih 5:1, a o ambicijama gostiju u ovom meču najbolje govoriti podatak da su doputovali sa devet igrača i predstavnikom kluba.

Nakon pola sata Brotnjo je vodilo 2:0, ali su gosti pred odlazak na odmor uspjeli preko Muše doći do pogotka. U drugom poluvremenu nisu imali snage i domaći su upisali laganu pobjedu 5:1.

Slogu ove sezone ne ide, siguran su putnik za niži rang, ali i pored skoro na svakom meču imaju podrških svoji navijača. Popularne "Rđe", tačnije jedanaest članova ove grupe doputovalo je u Čitluk, te pružilo svom klubu podršku.

Zvuči pomalo nevjerovatno da je gostujućih igrača bilo devet, a navijača jedanaest. Kako je to izgledalo na tribinama stadiona Bare pogledajte u videozapisu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi