Nihat Kahveci operisan!

Villareal i dalje bez Kahvecija

Nihat Kahveci operisan!

Adnan Beganović

Nihat Kahveci, turski reprezentativac i napadač španolskog Villareala, nakon velikih problema sa povredama ove sezone, pono je povrijeđen i operisan.   

Turskom napadaču Nihatu Kaveciju ova sezona nikao neće ostati u lijepom sjećanju. Naime, nakon dvije povrede bedranog mišića početkom sezone, ovaj put nesretni napadač je povrijedio koljeno i morao je na operacijski stol.

Nova povreda desila se prije utakmice njegovog kluba sa Valencijom na jednom treningu kada je Kahveci osjetio bolove u koljenu. Nakon pregleda koljena, klubski doktor Juan Albros odlučio se operisati Kahvecija i prema prvim informacija njegov oporavak će trajati četri sedmice.

Juan Albros je za španjolske medije izjavio da je operacija prošla uspješno i da je Kahveciju operisan meniskus koji mu je zadavao ogromne probleme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.