Preminuo Nijaz Herić, nekadašnji prvotimac Slobode
nijaz heric

Tužne vijesti iz Njemačke

Preminuo Nijaz Herić, nekadašnji prvotimac Slobode

E. Škorić

Nekadašnji prvotimac Slobode iz Tuzle, Nijaz Herić, preminuo je u 51. godini života.

Herić je bio jedan od crveno - crnih koji su za klub nastupali početkom devedesetih godina. Tačnije, Herić je crveno - crni dres nosio u periodu 1990 - 92. godina. Igrao je na poziciji veznog fudbalera, a ostaće upamćen po tome što je bio omiljen među saigračima.

Svoju fudbalsku karijeru Herić je nakon Tušnja nastavio u Njemačkoj gdje je igrao za tamošnje niželigaše. Slobodu nikada nije zaboravio, pa je tako zajedno sa još jednim našim prvotimcem, Asifom Šarićem, učestovao u doniranju opreme za Crveno - crne.

Fudbalski klub Sloboda ovom prilikom porodici i prijateljima Nijaza Herića upućuje najdublje izraze saučešća.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti