Nije mu lako u HSV-u: Konačno se oglasio Alen Halilović

Udaljen iz prve ekipe

Nije mu lako u HSV-u: Konačno se oglasio Alen Halilović

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Alen Halilović prolazi kroz težak period u svom novom klubu HSV-u.

Halilović je ovog ljeta stigao u Hamburg iz Barcelone, ali se još uvijek nije uspio uklopiti u svoj novi tim. Dodatni udarac za mladog fudbalera bila je odluča stučnog štaba da ga udalje iz prvog tima zbog njegovih loših igara.

Hrvatski fudbaler je na jučerašnjem treningu doživio novu neugodnost jer su mu zaštitari poručili da nema više šta tu tražiti, te da uopšte ne znaju ko je on. Ipak, nakon svega što je prošao Halilović se konačno odlučio oglasiti.

"Razumijem da navijači ne mogu biti zadovoljni trenutnom situacijom u klubu. Volio bih kada bih igrao u narednom meču da pomognem klubu da pobijedi. Nije mi lako s tribina gledati utakmice svoje ekipe i sve to mi teško pada. Želim obećati navijačima da ću davati maksimum na treninzima, te da se nadam da ću se ponovo naći u prvoj ekipi", poručio je Halilović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi