Nije sve tako bajno u odnosima između Barcinih zvijezda

Messi zahtjeva veću platu od Neymara

Nije sve tako bajno u odnosima između Barcinih zvijezda

Midhat Šljivak

Iako se konstantno piše o dobrim odnosima dvije zvijezde Barcelone Neymara i Lionela Messija, pojavio se i prvi problem u katalonskom timu.

Najbolji fudbaler svijeta Lionel Messi, zatražio je povećanje plate jer je Neymar po dolasku u klub dobio i veću godišnju platu od argentinskog čarobnjaka, kojem je to itekako zasmetalo.

Katalonski El  9 esportiu navodi kako je Messi zatražio hitan sastanak sa predsjednikom Barcelone Sandrom Rossellom, na kojem će raspravljati o povišici, a pregovori bi e trebali održati tokom naredne sedmice.

Lionel Messi je u februaru ove godine potpisao novi ugovor sa Barcelonom koji važi do 2018.godine, a plata mu je12 miliona eura bez premija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.