"Nije velika razlika između nas i Barce"

Esteban Granero

"Nije velika razlika između nas i Barce"

Edmir Škorić

Esteban Granero, nogometaš veznog reda madridskog Reala, smatra da neme velike razlike između Barcelone i Kraljevskog sastava.

Barca je prošle godine bila uspješnija od Reala u Primeri i polufinalu Lige prvaka, dok je madridski klub slavio u finalu Kupa Kralja. Barcelona je bila punoa bolja u protekloj sezoni, no Granero vjeruje da nema velike razlike.

"Nadam se da će trener Jose Mourinho ostati na duži period jer mislim da njegov projekt ovdje može postati veoma uspješan. Uvjereni smo da će sljedeća sezona biti puno bolja za nas. Mnogi ljudi kažu da postoji velika razlika između nas i Barcelone, no ja se ne slažem", prenosi Marca izjavu Granera.

23-godišnjak nema namjeru otići iz Reala u koji je 2009. godine stigao iz Getafea.

"Imam povjerenja u svoje sposobnosti, ostaju mi još uvijek dvije godine ugovora i trener i klub imaju dosta povjerenja u mene. Svi mi imamo namjeru da nastavimo zajednički raditi", dodao je Španac.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti