Nike dizajnirao posebne kopačke za Mbappea
Foto: EPA

Večeras žele proslaviti titulu prvaka

Nike dizajnirao posebne kopačke za Mbappea

E. Čaušević

Fudbaleri Monaca večeras igraju na domaćem terenu portiv St.Etiennea u okviru zaostale utakmice 31. kola francuske Ligue 1.

Monaco je na korak od osvajanja titule prvaka Francuske i potrebno je pravo čudo da se to ne desi. Klub iz Kneževine neće biti prvak samo ako večeras izgubi sa 17:0 što je u domenu nemogućeg. U Monacu su već spremni za šampionsko slavlje u sezoni za pamćenje.

Ove sezone je Monaco svijetu predstavio nekoliko fantastičnih igrača, a na prvom mjestu je mladi napadač Kylian Mbappe. On je briljantan ove sezone i svojim partijama je privukao interes mnogih evropskih velikana. U njegovu čast Nike je dizajnirao posebne kopačke za ovog igrača koje će nositi u posljednje dvije utakmice u ovoj sezoni.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi