Nikić: Ovo je za Guinnessovu knjigu rekorda

Press konferencija za novinare

Nikić: Ovo je za Guinnessovu knjigu rekorda

E. Škorić

Borac je večeras na svom stadionu u Banja Luci deklasirao ekipu Modriče rezultatom 4:0.

Odmah po završetku utakmice održana je press konferencija u prostorijama Gradskog stadiona u Banja Luci. Prisutnim novinarima obratio se pomoćni trener Borca Stojan Malbašić te Nikola Nikić, šef stručnog štaba Modriče.

"Očekivana i zaslužena pobjeda moje ekipe. Dobro smo otvorili utakmicu i stvorili nekoliko šansi te upsjeli smo na vrijeme postići dva gola u prvom poluvremenu i to nam je sve olakšalo posao u nastavku, kada smo i potvrdili tu pobjedu. Modriču smo već arhivirali i sada se okrećemo prema Mostaru i Veležu. To će za nas biti ključna utakmica u borbi za titulu. Nadam se pobjedi u Mostaru i većem motivu", kazao je pomoćni trener Borca, Stojan Malbašić.

"Borac je zasluženo pobijedio i drago mi je što se Borac bori za titulu. Drago mi je i što je 'moj' Željo prvi, ali sam u Borcu proveo lijepe trenutke potkraj svoje karijere i drago mi je što su igrači proradili, ali nije mi drago što su protiv moje ekipe. Misim da je nedostatak fizičke nepripremljenosti glavni uzrok slabih rezultata. Imali smo u polusezoni 21 bod i u drugom dijelu osam utakmica na domaćem terenu, a na kraju smo ispali. To je za Guinessovu knjigu rekorda. Ali šta da se radi, to je fudbal i takve se stvari dešavaju", dodaje Nikola Nikić, šef stručnog štaba Modriča Maxime.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti