"Nikica će potpisati za Liverpool"

Filip Jelavić, otac napadača Rangersa

"Nikica će potpisati za Liverpool"

Edmir Škorić

Otac Nikice Jelavića izjavio je kako njegov sin ima veće ambicije od igranja u West Hamu ili Queens Park Rangersu te će "najvjerovatniji potpisato za Liverpool".

Hrvatski reprezentativac sve češće se povezuje s klubovima iz Engleske te je sve dalji od Ibroxa, gdje je u proteklih 18 mjeseci impresionirao svojim golgeterskim sposobnostima.

Sam Allardyce je tokom vikenda potvrdio kako se West Ham zanima za Jelavića, dok se u utrku priključio i QPR. Međutim, čini se da je za 26-godišnjeg napadača zainteresiran i Liverpool.

"Znamo o interesu West Hama i QPR-a. No, Nikica ima pet ili šest klubova koji se zanimaju za njega, uključujući i veliki Liverpool", rekao je Filip Jelavić za The Sun, dodavši:

"Što se West Hama i QPR-a tiče, Nikica je ambiciozniji. Vrlo vjerovatno će potpisati za Liverpool. Ali, nemojmo zaboraviti da je ostalo još nekoliko dana do kraja prelaznog roka, pa ćemo vidjeti što će se sve dogoditi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.