Niko Kranjčar završio sezonu

Premiership

Niko Kranjčar završio sezonu

Niko Kranjčar je završio sezonu nakon što je u utakmici polufinala FA Cupa povrijedio gležanj. Produžetak je Niko odigrao s bolnom grimasom na licu, ali je nakon ljekarskog pregleda utvrđeno da mora na operaciju.

„Igrao je tokom produžetka s povredom gležnja i stvarno ne znam kako je izdržao. Nakon utakmice njegov gležanj je bio poput balona. Nakon pregleda je utvrđeno da Niko mora na operaciju“, rekao je trener Tottenhama Harry Redknapp.

Redknapp se uoči još jednog londonskog derbija ove subote protiv Chelseja našao u velikim problemima. Pored Nike Harry Redknapp zbog povreda ne može računati na Ćorluku, Jenasa, Kinga, Lennona i Woodgatea, dok je Wilson Palacios zaradio dvije utakmice suspenzije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.