Niko ne zna gdje je Willian

Čudna situacija u londonskom klubu

Niko ne zna gdje je Willian

Endin Čaušević
Teme:

Fudbaleri Chelseaja ostvarili su ubjedljivu pobjedu večeras na domaćem terenu protiv Evertona u okviru 11. kola Premiershipa.

Plavci su na Stamford Bridgeu slavili sa 5:0, te su ovom pobjedom preuzeli prvo mjesto na tabeli Premiershipa. Ipak, u centru pažnje navijača Chelseaja nalazi se brazilski igrač Willian koji je propustio i današnji meč.

Willianu je prije nekoliko sedmica preminula majka, te je dobio dozvolu od kluba da se odmori nekoliko dana. Ipak, ovaj odmor potrajao je duže nego što se očekivalo, a trenutno niko ne zna gdje se nalazi brazilski igrač.

Navijači Chelseaja očekivali su da će Brazilac biti spreman za današnji meč, ali Williana ponovo nije bilo u sastavu. Nakon meča navijači su tražili od čelnika kluba da otkriju šta se dešava oko ovog igrača Plavaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi