Niko nema bolji pogled iz izolacije od Fabregasa, ali je svejedno poludio

Ne može više izdržati

Niko nema bolji pogled iz izolacije od Fabregasa, ali je svejedno poludio

Veznjak Monaca Cesc Fabregas poludio je u izolaciji.

Francusko prvenstvo je prekinuto, Fabregas, kao ni ostali nogometaši, ne izlazi iz kuće, a kućni pritvor očigledno više ne može da podnese.

Tako je jutros objavio video na Twitteru u kojem pokazuje kakav pogled ima iz izolalacije ali i činjenicu da više nije sav svoj.

Fabregas izlazi na balkon, dere se susjedima 'Dobro jutro', a onda mu neko navodno odgovara 'Je*i se', a on mu uzvraća 'i ti'.

Naravno, sve je smišljeno i napravljeno kako bi se malo našalilo s korisnicima interneta i sigurno da će uroditi plodom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, jasno je da je i Fabregasu pomalo dosadilo sjediti u kući iako ima prekrasan pogled.

Top Komentari

eye of the tiger
Razmazena derista
3 0
Dtox
Pito bi ga da je u kuci sa 4 djece a nemoze vani nego samo mjenjane pelena i slicno, pa on bi se objesio. Jesu ovi fudbaleri razmazeni, sve to treba u rudnike
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi