Nikola Vasilj ima novi klub?

Tvrde da je sve dogovoreno

Nikola Vasilj ima novi klub?

S. Mlaćo

Bh. reprezentativni golman Nikola Vasilj mogao bi na kraju sezone promijeniti karijeru.

Špekuliše se da će se Vasilj vratiti u Njemačku, a tako tvrdi i novinar iz Ukrajine Igor Tsyganykog.

On je kazao da Vasilj karijeru nastavlja u St. Pauliju, te da je sve završeno.

"Koliko znam, već je potpisao ugovor sa njima. Odlazi na kraju sezone, a navodno mu je obećano da će biti prvi golman.Sigurno je da neće ostati u Zoryji", tvrdi on.

Bivši član Zrinjskog je ove sezone branio u nekoliko navrata i u Europa ligi, uspio je sačuvati svoju mrežu protiv Leicester Cityja u pobjedi 1:0.

Ovog proljeća je standardan na golu Zoryje, na 16 ligaških mečeva u devet navrata nije primio gol te nosi velike zasluge zašto će njegov sadašnji tim ponovo u kvalifikacije za Europa ligu.

Zoryja je plasman u Evropu potvrdila prije par kola, a naš reprezentativac se proslavio. Dečko iz Međugorja je opet bio sjajan. Uspio je odbraniti i penal Hrechyskinu u 41. minuti meča protiv Oleskandriye. (2:1).

Inače, Vasilj je već jednom bio u Njemačkoj. Prije dvije godine bio je član druge ekipe Nurmberga odakle je otišao u Ukrajinu što se pokazalo kao pravi potez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi