Nikolić: Ilić je neponovljiv

Trener Partizana o kapitenu

Nikolić: Ilić je neponovljiv

D. Vejo

Fudbaleri Partizana poraženi su večeras od bratskog kluba PAOK-a rezultatom 1:2.

Isti je bio u drugom planu, a razlog tome jeste 791 utakmica u dresu crno-bijelih kapitena Saše Ilića koji se izjednačio sa bivšim fudbalskim magom tima iz Humske Momčilom Vukotićem po broju odigranih utakmica. Navijači su ga gromoglasno pozdravili uz pjesmu, a trener i sagrači uz aplauz.

"Večeras je prije svega prikazan omaž, svemu što je Saša Ilić uradio za ovaj klub. Ako je suditi prema statistici, on je postao najveći fudbaler Partizana. Kroz Partizan je od postojanja kluba, prošlo mnogo igrača, ali jedan je Saša Ilić", rekao je trener crno-bijelih, Marko Nikolić.

Kako su navijači dočekali "Saleta", pogledajte u videu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi