Nikolić: Jedinstvo je stari dužnik, želimo tri boda

Druga liga RS, Zapad

Nikolić: Jedinstvo je stari dužnik, želimo tri boda

D. Vejo

U okviru 22. kola Druge lige Republike Srpske Zapad, fudbaleri Proletera dočekat će na svom terenu ekipu Jedinistva.

Visoki poraz u prošlom kolu od Sloge iz Trna ostavio je gorak ukus u ustima Teslićana. Priliku da se poprave imat će već ovog vikenda kada im u goste dolazi petoplasirana ekipa Jedinstva.

"Nakon poraza u prošlom kolu imamo priliku da popravimo utisak pred našim navijačima. Ekipa Jedinstva je jedan veoma ozbiljan protivnik i stari dužnik iz prvog dijela sezone. Nama su ambicije i dalje iste, a to je pobjeda, prvo mjesto i povratak u elitu. Želimo pobjedom da se vratimo na pravi kolosjek. Nadamo se da će naš stadion Radolinka biti ispunjen do posljednjeg mjesta", rekao je za SportSport.ba desni bek Proletera, Želimir Nikolić.

Proleter se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli, dok je Jedinstvo odmah iza njih.

Utakmica se predstojećeg vikenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi