Nikolić: Jović me želi, ali još ništa ne znam

Bivši igrač Slobode blizu Koševa

Nikolić: Jović me želi, ali još ništa ne znam

Edmir Škorić

Staniša Nikolić, 31-godišnji odbrambeni nogometaš, kojem je istekao ugovor sa Slobodom, potvrdio je za naš portal kako definitivno napušta redove tuzlanskog kluba.

Nikolić je profesionalnu karijeru započeo upravo na Tušnju 2000. godine, a u Slobodu se vraćao u dva navrata. Svojevremeno je nastupao za Osijek, Vojvodinu i tri sezone je bio član mostarskog Zrinjskog.

Kako SportSport.ba saznaje, on bi u proljetni dio sezone mogao ući kao igrač Sarajeva, ali u našem telefonskom razgovoru nije želio otkriti sve karte.

"U ovom trenutku vam ništa ne mogu konkretno reći. Postojali su određeni kontakti sa novim trenerom Sarajeva Draganom Jovićem i to je sve. Jović me trenirao u Zrinjskom, dobro se poznajemo, pa je, eto, izrazio želju da me dovede i na Koševo", kazao je Nikolić za SportSport.ba, a na pitanje kolike su šanse da se transfer i realizira, odgovorio:

"Šanse su 50:50 da odem u Sarajevo. Definitivno odlazim iz Slobode, ali još nije sigurna nova destinacija. Sarajevo je najveći klub u BiH i naravno da bih volio zaigrati u tom klubu. Moj ugovor sa Slobodom je istekao i ja sam slobodan igrač. Svom bivšem klubu želim sve najbolje u budućnosti, a ja sada želim nove izazove".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.