Nikolić: Kraj je kada Milorad Mažić to kaže

Trener Partizana pred odlučujući meč

Nikolić: Kraj je kada Milorad Mažić to kaže

D. Vejo

Fudbaleri beogradskog Partizana nalaze se na korak od osvajanja šampionske titule u Srbiji.

Mnogo bure diglo se od kada je počeo da se igra play-off u Srbiji. Ljuti rival, Crvena zvezde krenula je sa posrtanjem još od derbija kojeg su izgubili sa 1:3, da bi nakon toga stigao i poraz od Voždovca na Tržnom centru (3:2). Sve to, iskoristili su izabranici Marka Nikolića koji su uz pomoć Đurđevića i Leonarda praktično gazili sve pred sobom.

Crno-bijelima se sada osporavaju pojedine utakmice od strane vječitog suparnika, ukazuju na pomoć glavnih arbitara te rukovodećih ljudi iz Saveza. Ali, to mnogo ne brine Partizan jer kako kažu samo razmišljaju o predstojećem meču sa ekipom Mladosti iz Lučana.

"Još uvijek nemamo ništa u svojim rukama, to publika mora da shvati. Mladost je tim koji je pokazao kvalitet ove sezone. Igraju dosta dobro i osigurali su učešće u Evropi. Kraj je kada Milorad Mažić to kaže", jasan je bio trener crno-bijelih Marko Nikolić.

Utakmica između Partizana i Mladosti igra se u nedjelju, sa početkom od 18.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi