Nikolić: Nije bilo kontakta iz Slobode o produženju ugovora

Postao slobodan igrač

Nikolić: Nije bilo kontakta iz Slobode o produženju ugovora

J. Duvnjaković

Golmanu Aleksandru Nikoliću nakon završene sezone Prve lige FBiH istekla je posudba u ekipi Radničkog.

Na posudbu u federalnog prvoligaša iz Lukavca došao je iz ekipe tuzlanske Slobode u koju je došao prije početka sezone 2015/16, te je odmah proslijeđen na posudbu u Radnički, gdje je pružio dobre partije, kako u ligi, tako i u kupu BiH.

"Iza mene je jedna turbulentna sezona, klub je mijenjao trenera i upravu, ali smo na kraju ipak izborili opstanak. Moja posudba je istekla, a o nastavku saradnje nije bilo govora."

Nikoliću je istekao i ugovor sa Slobodom, iz koje je posuđen u Radnički, pa će kao slobodan igrač nakon odmora potražiti novu sredinu.

"Nažalost ugovor sa Slobodom je istekao, a niko iz uprave me nije kontaktirao kako bi razgovarali o eventualnom produženju ugovora, pa ću imati priliku da kao slobodan igrač potražim novu sredinu. Žao mi je što neću ostati u Slobodi, kao i što nisam imao priliku da upišem službeni nastup u ekipi Slobode. Slobodi želim puno sreće u narednoj sezoni, kako u ligi i kupu, tako i u Evropi."

Za sada nije poznato gdje će Nikolić nastaviti karijeru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Trenutno se nalazim na odmoru, želim malo "napuniti baterije" i skupiti snagu nakon završene sezone. Nakon toga odlučit' ću šta dalje i potražiti novi klub."  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi