Nikolić: Ovo je najveći neuspjeh u karijeri, ne znam gdje ću igrati naredne sezone
S 94 gola je među najboljim strijelcima Premijer lige, a nakon brojnih naslova u Premijer ligi s tri kluba, došao je i trenutak za onaj najgori - ispadanje iz lige

Višestruki prvak BiH s Čelikom ispao iz Premijer lige

Nikolić: Ovo je najveći neuspjeh u karijeri, ne znam gdje ću igrati naredne sezone

E. Škorić

Stevo Nikolić (33) kaže kako je jučer doživio najveći neuspjeh u karijeri, pošto je Čelik ispao iz Premijer lige BiH.

Imao je Nikolić uspješnu sezonu, postigao je sedam golova na 14 utakmica i da su svi u zeničkom klubu bili na nivou možda bi se i izjegao onaj najgori scenarij, a koji je Čelik gurnuo u Prvu ligu FBiH.

"Nisam još razmišljao šta i kako naredne sezone. Trenutno sam na odmoru, pošto je iza mene nekoliko napornih mjeseci. Mogu biti zadovoljan jer sam postigao sedam golova na 14 utakmica u ekipi u kojoj je većina igrača bila nova i nismo bili dobro uigrani", rekao je Nikolić za SportSport.ba, pa dodao:

"Žao mi je zbog Čelika. Jučer sam doživio najveći neuspjeh u karijeri, to je sigurno. Drago mi je što sam dao 94. gol u Premijer ligi i što sam dokazao pojedincima da u meni ima još magije, ali sezonom nikako ne mogu da budem zadovoljan. Ispali smo iz lige, to je užasna stvar".

Nekoliko klubova u Premijer ligi navodno se zanima za iskusnog golgetera, a i u Čeliku bi voljeli da ga zadrže u narednoj sezoni kada će se okrenuti borbi za ekspresni povratak u Premijer ligu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Postoji želja od strane čelnih ljudi kluba da ostanem u Čeliku, ali ne znam stvarno. Vidjet ćemo. Želim se odmoriti, pa završiti 'prvi razred' na Grbavici, a za ostalo ćemo vidjeti", tvrdi Nikolić, koji je u Čeliku na posudbi iz Željezničara, za koji je potpisao prošle sezone.

Nikolić je u karijeri upisao šest nastupa u bh. dresu i dao je jedan gol, a imao je priliku da kao član Modriče, Borca i Zrinjskog osvoji naslove Premijer lige BiH. U sezoni 2006/07 bio je i najbolji strijelac šampionata.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi