Nikolić: Sa nestrpljenjem očekujemo početak Eura

Kadeti se pripremaju u Zenici

Nikolić: Sa nestrpljenjem očekujemo početak Eura

Endin Čaušević

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se u Trening centru NFSBiH gdje se sprema za nadolazeće Evropsko prvenstvo.

Mladi fudbaler Sarajeva, Nemanja Nikolić, izjavio je da su pripreme već u punom jeku, te da se veoma kvalitetno radi.

"Kvalitetno radimo u Zenici. Upoznajemo se i sa protivnicima. Danska nam nije nepoznanica jer smo protiv njih već igrali i pobijedili ih. To će nam biti prvi meč na EP i nadamo se da ćemo ponoviti igru i rezultat iz elitne runde. Vjerujem da imamo kvalitet da napravimo dobar rezultat na Euru", rekao je Nikolić.

Nikolić je ponosan što će nastupati na velikom takmičenju:

"Velika čast je učestvovati na Evropskom prvenstvu i sa nestrpljenjem očekujemo početak takmičenja. Drago mi je i što ćemo nastupiti u zemlji koja je kolijevka fudbala, Engleskoj. Sigurno je da će i to dati posebnu čar ovom prvenstvu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi