Nikolić: Smiriti strasti, idemo dalje

Trener Partizana nakon pobjede u derbiju

Nikolić: Smiriti strasti, idemo dalje

D. Vejo

Fudbalerima Partizana pripao je 152. vječiti derbi protiv Crvene zvezde u Humskoj.

Crno-bijeli su pogotkom Leonarda u 89. minuti susreta slavili minimalnim rezultatom u 152. vječitom derbiju. Tokom čitavog meča, domaćin je bio bolji tim. Zadovoljan igrom bio je i strateg tima iz Humske.

"Odigrali smo jednu dobru utakmicu. Zadovoljan sam onim što su moji igrači pokazali. Borbenost i timski duh su nas vodili do pobjede. Ali dosta o tome, bilo i prošlo. Trebamo smiriti strasti i gledati kako dalje", kazao je nakon meča sa Zvezdom trener Partizana, Marko Nikolić.

U narednom meču, Partizan će gostovati ekipi Metalca, dok će Zvezda na svom terenu dočekati Vojvodinu u derbiju 10. kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi