Nikolić: Tek sada nas čeka pakao

Strateg Partizana upozorava

Nikolić: Tek sada nas čeka pakao

D. Vejo

Utakmica između Partizana i Voždovca danas je obilovala preokretima, isključenjima ali i verbalnim okršajima.

Uspjeli su crno-bijeli da stignu zaostatak od jednog gola i tako se približe tituli. Pored toga, sredinom drugog poluvremena, isključen je strateg tima iz Humske Marko Nikolić zbog kako se navodi, vrijeđanja sudije.

Nakon meča, došlo je do verbalnog sukoba između Leonarda i nekog od igrača gostujuće ekipe, ali se na svu sreću situacija smirila.

"Nije sve išlo kako treba. Ponovo pravimo greške u realizaciji. U prvom poluvremenu smo imali dosta zicera koje nismo iskoristili, a takođe i u drugom. Moramo se popraviti po tom pitanju. Voždovac se branio konstantno i to su dobro činili. Tek sada slijedi pakao", poručio je trener Partizana, Marko Nikolić.

Beograđanima sada slijedi gostovanje u Nišu tamošnjem Radničkom, a u posljednjem će kolu crno-bijeli dočekati Mladost iz Lučana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi