Nikome danas nije do šale, ali mnogi su smijali zbog poteza igrača Atalante i Valencije nakon himne

Nisu znali šta da rade

Nikome danas nije do šale, ali mnogi su smijali zbog poteza igrača Atalante i Valencije nakon himne

Atalanta je noćas na Mestalli izborila četvrtfinale Lige šampiona tako što je domaću Valenciju i u revanšu osmine finala porazila, ovog puta s 4:3. 

Utakmica će biti upamćena po brojnim stvarima. Vidjeli smo čak sedam pogodaka, Josip Iličić je postigao četiri, a meč je odigran na praznoj Mestalli.

Razlog što nije bilo gledatelja je naravno koronavirus, a osim te mjere zabrane uvedena je još jedna - nema rukovanja između igrača. To je zbunilo igrače obje ekipe pa smo prije utakmice vidjeli jednu vrlo komičnu situaciju.

Nakon intoniranja himne Lige prvaka igrači se u normalnim okolnostima pozdravljaju prvo jedni s drugima a onda i sa sudijama, ali obzirom da je pozdravljanje bilo zabranjeno igrači nisu znali šta da rade, a to se posebno odnosi na kapitene.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na kraju su ipak svi otišli na svoju stranu, a sve je izgledalo prilično čudno. Uostalom, pogledajte i sami:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi