Nikos Nioplias novi trener Panathinaikosa

Na klupi naslijedio Henka ten Catea

Nikos Nioplias novi trener Panathinaikosa

Adnan Beganović

Nikos Nioplias preuzeo je trenersku klupu grčkog Panathinaikosa nakon što je ovaj slavni grčki klub u utorak raskinuo saradnju sa Henkom ten Cateom.

Niopliasov pomoćnik na klupi Panathinaikosa biće Poljak Krzysztof Warzycha, nekadašnji napadač atenskog kluba, a novi trener za grčke medije je izjavio:

"Odmah preuzimam posao u Panathinaikosu s kojim želim ostvariti jednako velike uspjehe kakve sam imao i kao igrač tog kluba. Odnosno, želim mnogo trofeja.".

Panathinaikos u grčkom fudbalskom prvenstvu nakon 13 odigranih kola zauzima drugu poziciju na tabeli sa 31 bodom, dok vodeći Olympiacos ima 32 boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.