Nilmar bio blizu prelaska u Lazio

Nilmar bio blizu prelaska u Lazio

Agent brazilskog napadača Nilmara, potvrdio je da je Lazio poslao ponudu Villarrealu, ali nije bilo dovoljno vremena da se transfer realizuje.

Lazio je želio Keisukea Hondu, a kada nisu uspjeli dovesti japanskog veznjaka okrenuli su se dovođenju Nilmara iz Villarreala.

"Imali smo malo vremena da realizujemo transfer. Lazio je pokazao interes za Nilmara nakon što nisu uspjeli dovesti Hondu, iako su oni potpuno različit tip igrača", rekao je Gabriele Giuffrida.

"Lazio je pokušao realizovati transfer Nilmara u ponedjeljak navečer i imali smo manje od jednog dana. Lazio i Villarreal su se brzo dogovorili oko odštete. Claudio Lotito ponudio je više od deset miliona eura, ali nažalost nismo uspjeli kompletirati transfer", rekao je agent brazilskog napadača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.