Nilmar pet godina u Villarrealu

Wolfsburg nije imnao novca za Brazilca

Nilmar pet godina u Villarrealu

Adnan Beganović

Španjolski fudbalski prvoligaš Villarreal u narednu sezonu najvjerovatnije će startati jači za brazilskog internacionalca Nilmara, koji se do prije neki dan povezivao i sa Wolfsburgom.

Španjolski mediji prenose da su Villarreal i Nilmar dogovorili sve uslove, te da će brazilski internacionalac početkom sljedeće sedmice doći u Španiju kako bi obavio rutinske liječničke preglede i nakon toga potpisao petogodišnji ugovor sa Žutom podmornicom.

Još uvijek se ne zna koliko će španjolski klub platiti odštete za Nilmara, ali se špekuliše sa cifrom od 10 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.