"Nisam bio sretan u Barci prošle sezone"

Bojan Krkić otvoreno

"Nisam bio sretan u Barci prošle sezone"

Edmir Škorić

Romin napadač Bojan Krkić smatra da je igrao dobro za Barcelonu, ali kako posljednjih mjeseci nije dobivao previše prostora, odlučio se na odlazak iz Katalonije.

Mladi Španac u julu je za 12 miliona eura iz Barcelone prešao u Romu, u čijem je dresu u prošlom kolu, u 3:1 pobjedi nad Atalantom, postigao prvijenac.

"Izvanredno je igrati za Barcelonu, ali posljednjih nekoliko mjeseci nisam dobio puno prilika za igru, a to je svakom igraču važno. Nemam ništa protiv Guardiole, jer on je najveći trener, ali jasno je da nisam bio sretan prošle sezone, jer nisam dobio priliku koju zaslužujem", kazao je 21-godišnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.