Nisam očekivao pomoć Ajaxa
Pred Krunom Jurčićem su teški dani

Kruno Jurčić nakon utakmice protiv Temišvara

Nisam očekivao pomoć Ajaxa

Dinamo je porazom na praznom i sablasnom Maksimiru završio svoju evropsku sezonu za ovu godinu. Dinamo je sinoć imao dva cilja, ali ni jedan nije ispunio.

Dinamo je tražio pobjedu koja bi ih uz poraz Anderlechta odvela u narednu rundu takmičenja ili u slučaju pobjede Anderlechta da se pobjedom oproste od Evrope uz bolji koeficijent koji bi im koristio u narednim godinama. Međutim, ni jedno ni drugo se nije ostvarilo.

Dinamo je poražen i treći put ove sezone na svom terenu, ali dva puta pred praznim Maksimirom. Ono što posebno brine navijače zagrebačkog kluba jeste neefikasnost.

Nakon utakmice protiv Temišvara trener Dinama Krunoslav Jurčić se ponovo suočava s velikim kritikama, ali Dinamov trener se izgleda nije previše ni nadao prolasku dalje.

"Žao mi je samo što nismo pobijedili, povoljnom raspletu na drugoj strani nisam se ni nadao. Ne bih posebno objašnjavao zašto, Ajaxu ta utakmica jednostavno nije bila važna, a mi u ovom natjecanju otpočetka nismo imali ravnopravan tretman, Zašto bi se onda na kraju nešto promijenilo?" , rekao je Kruno Jurčić.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti